Kom in actie en laat je sponsoren voor De Hoop!

Wil jij je actief inzetten voor mensen met een verslaving of psychische problemen? 

 

Wandel je mee bij een 4-daagse, daag jij jezelf regelmatig uit door lange hardlooptochten óf organiseer je een uniek evenement? Laat je sponsoren voor De Hoop. Dit platform helpt je daarbij. Maak eenvoudig jouw actie aan en gebruik jouw persoonlijke pagina om te werven.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Start jij een actie? Doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld het koor van de kerk. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Kerstattentie

10-11-2021 | 12:43 Voor veel cliënten die zijn opgenomen bij De Hoop is de kerstperiode een verdrietige en eenzame tijd. Daarom willen we achter hen staan middels een kerstattentie. Wil jij onze cliënten steunen in deze moeilijke tijd? Doe dan mee en geef een gift voor onze kerstattentie. Wij zamelen geld in om cliënten in december een warm kerstpakketje en een Bijbels dagboek te geven, om hen te laten weten dat ze niet alleen staan. De kerstattentie gaat naar alle cliënten van De Hoop die in een kliniek verblijven of bij een van de woonvormen. Steun de cliënten!  
Lees meer
Bekijk alle

Anoniem

08-06-2023 | 11:40 Aan: KJP in actie!