Kom in actie en laat je sponsoren voor De Hoop!

Wil jij je actief inzetten voor mensen met een verslaving of psychische problemen? 

 

Wandel je mee bij een 4-daagse, daag jij jezelf regelmatig uit door lange hardlooptochten óf organiseer je een uniek evenement? Laat je sponsoren voor De Hoop. Dit platform helpt je daarbij. Maak eenvoudig jouw actie aan en gebruik jouw persoonlijke pagina om te werven.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Op 31 augustus organiseren we een wandeltocht van 11 km in Amerongen. Met deze wandeling zetten we ons in voor de vrouwen die geholpen worden bij De Hoop. Naast de intensieve therapie die zij moeten ondergaan, willen wij hen graag ondersteunen met ontspanning en wat extra lichtpuntjes. Een warm netwerk van vrouwen die hoop doorgeven: dat is Vrouwen van Hoop. Door samen te komen, betrokken te zijn en anderen te motiveren en inspireren, ondersteunen we vrouwen bij De Hoop.  Help jij mee? Doe mee en steun met jouw donaties deze prachtvrouwen. Samen voor de vrouwen van De Hoop.
Bekijk alle

Start jij een actie? Doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld het koor van de kerk. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Help mee!

15-04-2020 | 11:58 Het zijn ingewikkelde tijden. Door het corona-virus zijn de meeste van ons meer aan huis gebonden dan anders. Ook voor de cliënten van De Hoop en voor kwetsbaren in de samenleving is het soms extra lastig. De cliënten op het dorp van De Hoop kunnen bijvoorbeeld geen bezoek ontvangen en mogen in het weekend niet naar huis. Het inloophuis kan niet op de gebruikelijke manier open zijn. En ook de stay clean groepen zijn fysiek niet te bezoeken. Toch gaat de zorg door. Met elkaar zoeken we naar manieren op toch zorg te kunnen blijven bieden en naar elkaar om te zien. In de komende tijd houden wij jullie via nieuwsberichten bij de verschillende projecten op de hoogte van hoe de projecten omgaan met deze uitdagingen en wat er nog wel mogelijk is. Jullie steun is hard nodig. In gebed en als het kan ook in een geldelijke bijdrage. Heb jij juist in deze tijd een goed idee waarmee je in actie kan komen voor een project? Fantastisch!  Samen geven we om mensen die verlangen naar een nieuwe leven! 
Lees meer
Bekijk alle

Daan en Karin

21-07-2024 | 00:33 Aan: Ik loop voor Vrouwen van Hoop!