Onze zorg gaat door! Kom jij in actie?

Wil jij je actief inzetten voor mensen met een verslaving of psychische problemen in de samenleving? 


Het coronavirus heeft invloed op veel activiteiten. Zo ook op de uitvoering van onze projecten. Maar, onze zorg gaat door. Bij ieder project plaatsen we regelmatig een update waarin we vertellen hoe we kwetsbare mensen in de samenleving blijven helpen. Dat kunnen we niet alleen. We hebben jou nodig! 

Naast dat in actie kunt komen, kun je ook een eenmalige donatie doen aan een project of actie. 

Lees meer Lees minder
van totaal € 680.000 (24%)

Nog te gaan

Bekijk alle

Start jij een actie? Doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Help mee!

15-04-2020 | 11:58 Het zijn ingewikkelde tijden. Door het corona-virus zijn de meeste van ons meer aan huis gebonden dan anders. Ook voor de cliënten van De Hoop en voor kwetsbaren in de samenleving is het soms extra lastig. De cliënten op het dorp van De Hoop kunnen bijvoorbeeld geen bezoek ontvangen en mogen in het weekend niet naar huis. Het inloophuis kan niet op de gebruikelijke manier open zijn. En ook de stay clean groepen zijn fysiek niet te bezoeken. Toch gaat de zorg door. Met elkaar zoeken we naar manieren op toch zorg te kunnen blijven bieden en naar elkaar om te zien. In de komende tijd houden wij jullie via nieuwsberichten bij de verschillende projecten op de hoogte van hoe de projecten omgaan met deze uitdagingen en wat er nog wel mogelijk is. Jullie steun is hard nodig. In gebed en als het kan ook in een geldelijke bijdrage. Heb jij juist in deze tijd een goed idee waarmee je in actie kan komen voor een project? Fantastisch!  Samen geven we om mensen die verlangen naar een nieuwe leven! 
Lees meer
Bekijk alle

Anoniem

06-07-2020 | 17:00 Aan: Werkervaring en scholing