Serenade voor De Hoop

Dit is de actie van Ellen van de Polder
Normal d5d8a559d2b21ed9e955c23c556f7c9d251def48
van totaal € 250 (0%)

 

Wij zijn de broers en zus Jeroen, Ellen en Michiel. We komen uit een muzikaal nest en zingen graag het hoogste lied. De Hoop doet mooi werk voor mooie mensen. Daarom deze actie voor de mensen bij De Hoop!

Verras iemand met een telefonische serenade!

Een lied zegt meer dan duizend woorden! Wil jij iemand verrassen met een originele, telefonische serenade? Steun De Hoop voor minimaal €10,- en geef ons het telefoonnummer van je familielid, vriend, vriendin, kennis of collega.

Een van ons zal deze persoon bellen (het tijdstip in overleg) en namens jou een muzikale wens ten gehore brengen. Voor een liefdeslied vragen we een gift van minimaal €25,- . 

Je kunt kiezen uit de volgende nummers:

1. Lang zal je leven
2. Vandaag is je verjaardag (gepersonifieerd) 
3. Ik ben vandaag zo vrolijk.
4. Jij, jij bent de zon en de maan voor mij 

Natuurlijk zijn in overleg ook andere nummer mogelijk!

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.