Lica rent voor meer dan zorg!

Lica Wijma
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 3.000 (84%)

Ieder mens heeft ontspanning nodig. Ik vind mijn ontspanning in God en hardlopen. Ik gun andere mensen ook ontspanning. Maar lang niet iedereen kan ontspanning betalen, als je al jaren in de schuldsanering zit.

Ik ben Lica, en door mijn werk bij Terwille kom ik dagelijks in aanraking met mensen met een verslaving, vrouwen die uit de prostitutie willen stappen of slachtoffer zijn van mensenhandel.

Mijn hart gaat uit naar deze mensen en ik zou het geweldig vinden om hen een moment van ontspanning te geven. Een moment waar ze het echt voelen, dat ze het echt waard zijn.

En wat bedoel ik dan? Van een dagje uit, tot een simpel kopje koffie, van een rondje op een rondvaartboot tot een uurtje sporten: net waar iemand blij van wordt.

4 november ga ik de marathon van New York rennen. Door middel van mijn marathon zamel ik geld in om dat extra ontspanningsmomentje voor onze kwetsbaren te kunnen realiseren. Iedere euro die je doneert helpt om deze momenten mogelijk te kunnen maken. Ik zou het geweldig vinden als je hieraan mee wilt doen, zodat we samen naast onze kwetsbaren. Sponsor je mij?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
02-11-2018 | 07:57
29-10-2018 | 12:47 Succes Lica !!
25-10-2018 | 20:02
03-10-2018 | 18:57 Mooi doel Lica. Go for it!!!
09-09-2018 | 10:44 Go go go go! Nog een korte tijd en dan ga je de marathon doen! Joehoe! Jij kan dat! Heeeel trots op jou lieve schat!
Bekijk alle

We gaan er voor!

15-03-2018 | 11:35 We zijn begonnen! De actiepagina is online, het filmpje is af en wordt aankomende zondag al op de markt op het Grace-event in de Stadskerk | VBG getoont. Ook op de teamdag van Terwille op maandag wordt het filmpje op een groot scherm aan alle medewerkers van Terwille (zo'n 100 mensen!) geshowd. Laat die donaties maar binnen komen! En Lica gaat ondertussen door met hard trainen voor de marathon in New York. Heb jij al een donatie over gemaakt?
Lees meer