Sieradenworkshop voor De Hoop

Dit is de actie van Marijke Koers
van totaal € 500 (0%)

Wel eens een eigen sieraad gemaakt? Nodig mij uit voor een workshop en maak zelf je mooiste ketting, armband of oorbellen! Je kunt mij uitnodigen voor:

  • een vriendinnenavond
  • vrijgezellenfeestje
  • bedrijfsuitje
  • kinderfeestje 
  • etc.

Het leuke van een workshop is dat je een handgemaakt, uniek sieraad maakt, dat in de winkel niet te koop is! Je kunt naar je eigen smaak een ketting, armband of oorbellen maken in de kleuren en kralen die jij mooi vindt. Ik heb een groot assortiment aan kralen. Zie in de slideshow hierboven een aantal foto's. 

Voor wie
Ik geef workshops voor groepen van minimaal 5 tot maximaal 30 personen. Je hoeft niet creatief te zijn of ervaring te hebben, iedereen kan deelnemen aan de workshop!

Kosten
De kosten voor een sieradenworkshop zijn slechts 17,50 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief het benodigde materiaal. Daarnaast vraag ik een reiskostenvergoeding (€ 0,17 per km vanaf Papendrecht). Voor kinderfeestjes reken ik een goedkoper tarief.

Goed doel
De opbrengst van de workshop is volledig bestemd voor Stichting De Hoop! Dus het is een echte win-win situatie: jij hebt een leuke workshop, terwijl je tegelijkertijd een heel mooi doel steunt!

Locatie
De workshop kan gehouden worden op de locatie die je wenst, mits de afstand niet te ver is (max. 30 km vanaf Papendrecht). Bijvoorbeeld bij één van de deelnemers thuis of een andere geschikte ruimte. 

Nodig mij uit!
Wil je een sieradenworkshop aanvragen? Of heb je een vraag of opmerking? Neem contact met mij op door een mailtje te sturen naar rkoers74@gmail.com of bel 's avonds naar 078-7501751. Alvast bedankt!

Marijke Koers


Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.