Geef een maaltijd en andere hulp | Actie Inloophuis

Vrienden van De Hoop
Qr
van totaal € 4.000 (0%)

Doneer jij aan het Inloophuis van De Hoop? Met 5,- geef jij een maaltijd en andere hulp. Onder andere hulp verstaan we financiële administratie, aanmelden bij instanties, hulp bij sollicitatie etc. Dankzij jouw gift geef je een man of vrouw in nood een gevulde maag én zicht op de toekomst. Juist in deze tijd hebben zij het zwaar.

Alvast hartelijk bedankt voor je eenmalige donatie. Jij maakt voor iemand het verschil. 

 

Eenmalige donatie

€5,- of wat je wilt/kunt missen. Je doet een eenmalige donatie. 
Op de donatiepagina wordt gevraagd of je 0,40 euro wil bijdragen in transactiekosten. Dit is optioneel. 

Afhankelijk van de gekozen betaalmethode wordt jouw betaling direct of binnen enkele dagen afgeschreven. Je kunt jouw eenmalige donatie betalen via Ideal, Visa, Mastercard en eenmalige machtiging. 

Adresgegevens Vrienden van De Hoop

Stichting Vrienden van De Hoop
Provincialeweg 122
3329 KP Dordrecht
Nederland

Telefoonnummer: 078-6111355
E-mailadres: info@vriendenvandehoop.nl

ANBI verklaring

In actie voor De Hoop is een project van Vrienden van De Hoop. Wij beschikken over het CBF-keurmerk en over een ANBI-verklaring. ANBI staat voor algemeen nut beogende instelling. Ons RSIN nummer is: 004815300. Op deze website kun je ons vinden in het ANBI-register.
Jouw gift aan onze stichting is aftrekbaar van de belasting.

Privacy verklaring

Hoe wij met jouw gegevens omgaan, vind je in ons privacy-statement.

Handmatig overmaken

Wil je jouw gift liever handmatig overmaken? Dat kan op rekeningnummer: NL06INGB0000383838 t.n.v. Stichting Vrienden van De Hoop. Vermeld in de omschrijving 'Inloophuis maaltijd en hulpactie'. Jouw gift is aftrekbaar van de belasting.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
13-05-2020 | 21:53
13-05-2020 | 21:22
13-05-2020 | 10:53