Geslaagde kerstactie | Terugblik

Vrienden van De Hoop
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 5.000 (101%)

Geslaagde kerstactie!

“Ik voelde me heel erg welkom. Zeker met zo’n mooi kerstpakket mee naar huis.” – reactie  van een bezoekster Inloophuis Vlissingen

Wauw! We zijn overweldigd door alle donaties die voor de kerstactie binnenkwamen! In december deden we een oproep om de bezoekers van onze inloophuizen in Dordrecht en Vlissingen een fijne kerst te bezorgen. Binnen 24 uur haalden we de eerste € 1000,- op en uiteindelijk liep de teller op tot een prachtig bedrag van ruim € 5000,-! Hiermee gaven we zo’n 100 bezoekers van de inloophuizen een uitgebreid kerstontbijt en konden we ruim 200 kerstpakketten uitdelen. Ook klonk het kerstverhaal tijdens deze dag. Bezoekers waren geraakt en voelden zich gezien. Het leverde hartverwarmende reacties op. Bekijk  boven de tekst een paar foto's van de geslaagde kerstviering!

“Wat een mooi kerstpakket, ik waardeer het enorm. Het voelt alsof ik dit van God krijg.” – bezoeker Inloophuis Dordrecht

Kerstkaarten

Ook werden er stapels kerstkaarten ingestuurd. Van zelfgemaakte kaarten tot kaarten die helemaal volgeschreven waren; er werden flink wat kaarten verdeeld onder onze cliënten. Heel mooi om te zien hoeveel aandacht er aan besteed is door schrijfgroepjes, kringen uit de kerk, kinderen van basisscholen en mensen die het op hun hart kregen om onze cliënten te bemoedigen. Het werd zeer gewaardeerd; de kaarten werden door veel cliënten opgehangen op het prikbord in hun kamer. De bemoedigende teksten deden hen goed.

Iedereen die heeft bijgedragen aan deze actie: heel erg bedankt! Samen konden we bezoekers van de Inloophuizen en cliënten bij De Hoop een hart onder de riem steken tijdens de kerstperiode.

De kerstattentie gaat naar bezoekers van de inloophuizen in Dordrecht en in Vlissingen. Giften die deze actie overstijgen zet Vrienden van De Hoop in voor de algemene nood van de inloophuizen. (Bestemming Inloophuizen). Beide projecten zijn afhankelijk van giften. 

Bekijk alle
20-12-2022 | 19:37
18-12-2022 | 10:55
16-12-2022 | 20:35
16-12-2022 | 15:57
16-12-2022 | 08:38 om andere mensen ook een beetje warmte te bieden , samen kunnen we een heel vuur ontsteken.
Bekijk alle

Inloophuis Vlissingen sluit zich aan bij de kerstactie

21-11-2022 | 11:20 Wauw, wat een ontroerende reacties en steun komt er binnen voor onze kerstactie! Dat raakt ons, dank jullie wel! Dankzij jullie warme hart voor mensen in nood kan nu ook ons Inloophuis in Vlissingen zich aansluiten bij deze actie. Ook voor hen zamelen we geld in voor een heerlijk ontbijt. In onze nieuwsbrief in januari vertellen we hoe de actie is verlopen en wat de reacties waren van de bezoekers in beide Inloophuizen. Ontvang je deze nog niet? Meld je hier aan! 
Lees meer