Chris en Voorkom

van totaal € 15.000 (0%)

Samen maken we kinderen en jongeren sterk

ACTIE : Help jij ons met de aanschaf van 20 alcoholbrillen en 20 drugsbrillen? Bekijk de actiepagina en doe mee!

Chris en Voorkom maakt jongeren sterk via de anonieme chat, hulp via de e-mail en de telefoon. Door de preventielessen op scholen over thema's zoals alcohol, drugs, roken en internet leren jongeren gezonde keuzes te maken. Daarnaast verzorgt deze stichting trainingen en jeugdpastoraat voor kerken. Veel onderdelen van het werk van Chris en Voorkom zijn afhankelijk van giften. 

Chatmetchris.nl
De anonieme chat is één van de onderdelen van Chris en Voorkom die bestaat dankzij giften. "Soms heb je behoefte om even met iemand te praten. Misschien heb je wel ruzie thuis, gaan je ouders scheiden of is er iets anders waar je mee zit. Bij Chris kun je altijd terecht! Je kunt kiezen om met ons te chatten, maar je kunt ons natuurlijk ook mailen of bellen. En, goed om te weten, je bent altijd volledig anoniem. Elk gesprek blijft tussen ons!”

Bezoek de chat

Stichting Chris en Voorkom maakt onderdeel uit van het concern De Hoop. Stichting Vrienden van De Hoop is verantwoordelijk voor de werving, administratie en besteding van giften aan Chris en Voorkom. Daarom is het mogelijk om op dit platform een actie te starten voor het werk van deze stichting

 
 

Christelijke ondersteuning voor kinderen en jongeren

Stichting Chris en Voorkom! is verbonden met De Hoop. De stichting richt zich op kinderen en jongeren. Met ‘Chris’ bieden zij kinderen en jongeren aandacht via chat en e-coaching. Daarnaast verzorgt Chris op maat trainingen, voorlichtingen en coaching, bijvoorbeeld over groepsdruk of het aanpakken van pestgedrag. Chris biedt ook ondersteuning aan ouders. Met ‘Voorkom!’ geeft de stichting kinderen en tieners voorlichting over middelengebruik. Dit gebeurt via preventielessen die voornamelijk op scholen worden gegeven. Dit alles gebeurt op christelijke grondslag.

Lees meer op de website van Chris en Voorkom Bekijk de website