De Hoop | "algemene pot"

Voor veel onderdelen van ons werk zijn wij afhankelijk van giften. Een greep uit deze onderdelen die niet worden vergoed vind je onder de projectenpagina. Voor al deze projecten zijn wij afhankelijk van giften, dus afhankelijk van jou! Via onze algemene pot kunnen wij projecten financieel ondersteunen die op dit moment het hardst geld nodig hebben. Daarom is deze pot zo belangrijk voor ons! Zo kunnen wij direct bijspringen als de nood hoog is. 

Het is namelijk zo dat wanneer wij geld ophalen voor bijvoorbeeld de inloophuizen wij dit geld niet mogen gebruiken voor het Stay Clean-project. Maar voor de algemene pot zijn wij hierin flexibel en kunnen wij alle projecten staande houden. En daarom hebben wij voor deze algemene pot het volgende in leven geroepen… 

De VERDUBBELAAR!

Doneren  Start een actie voor de algemene pot

Dit houdt in dat al het geld dat je via jouw actie voor de algemene pot binnenhaalt wordt verdubbeld in waarde! Dat tikt lekker aan! Haal je dus €250,- op met je actie voor de algemene pot, dan wordt dit bedrag €500,-! En daar zijn wij blij mee, want zo kunnen wij nog meer mensen helpen naar hoop.

Bedankt aan onze sponsoren die het geld voor de verdubbelaar beschikbaar stellen.