Inloophuis De Hoop Vlissingen

van totaal € 10.000 (0%)

In Vlissingen is er een inloophuis voor mensen die dakloos zijn of die wel een woning hebben, maar geen thuis. Mensen die eenzaam zijn, soms ook in de war en verslaafd. Voor hen is er het Inloophuis van De Hoop. Hier kunnen ze even op adem komen, krijgen ze een koffie, thee en een maaltijd, maar vooral ook een luisterend oor.

Faciliteiten

Een ieder die het Inloophuis bezoekt heeft een nood of een hulpvraag. De bezoekers kunnen van de volgende faciliteiten gebruik maken: douchen, hun kleding laten wassen, instanties bellen, tweedehands kleding in ontvangst nemen, haren laten knippen, gebruik maken van computers om zaken op te zoeken en te regelen. Er wordt een lunch aangeboden en op regelmatige basis een warme maaltijd. Ook met de feestdagen (zoals Pasen en Kerst) is het Inloophuis open.

Doneren  Start een actie voor het inloophuis 

Het inloophuis is afhankelijk van giften van donateurs. Door een actie te starten voor het inloophuis help jij kwetsbare mensen die soms nergens anders hulp krijgen.

Kook bijvoorbeeld wat extra maaltijden en verkoop die in de buurt? Of loop een marathon op de loopband en laat je sponsoren!

Doneren  Start een actie voor het inloophuis