Geef een fijne kerst aan bezoekers van de Inloophuizen!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Gun jij de bezoekers van de inloophuizen in Vlissingen en Dordrecht ook een fijne kerst? Doneer eenmalig 25,- euro en geeft één iemand een maaltijd en een kerstpakket cadeau.

De bezoekers van de Inloophuizen leven op straat, komen nauwelijks rond of zijn eenzaam en krijgen in het Inloophuis een warm welkom. Ze krijgen hier een maaltijd, hulp bij bijvoorbeeld financiele vragen, een knipbeurt of spelen bijvoorbeeld lekker een spelletje met elkaar. Maar het belangrijkste is: ze worden gezien. 

Om hen een hart onder de riem te steken, willen we hen met kerst verrassen met een luxere maaltijd en een kerstpakket! In het kerstpakket zitten praktische producten en enkele verwenartikelen. Tijdens het kerstdiner vertellen we het Bijbelse kerstverhaal, een manier om hen in aanraking te brengen met God.

Een reactie van een dankbare bezoeker vorig jaar: “Wat een mooi kerstpakket, ik waardeer het enorm. Het voelt alsof ik dit van God krijg.”

Wees voor een man of vrouw een lichtpuntje in de donkere kerstdagen! Geef jij een kerstpakket en een maaltijd aan een bezoeker? Voor hem/haar een groot cadeau!

 

Giften die boven het benodigde bedrag uitkomen zullen worden besteed voor De Inloophuizen.

Bekijk alle
30-12-2023 | 11:27
24-12-2023 | 17:52
23-12-2023 | 14:34
23-12-2023 | 10:53 Het raakt me hoe liefdevol mensen worden gezien! Jezus voor hen zijn!!
22-12-2023 | 17:32
Bekijk alle

Warme reacties op kerstdiner en -pakket in Vlissingen en Dordrecht!

15-01-2024 | 10:00 In Vlissingen was het Inloophuis op 2e kerstdag geopend voor een gezellig samenzijn. Het was gezellig, vredig en goed. Er kwamen 40 gasten die genoten van het uitgebreide eten. Het kerstverhaal werd gedeeld door een van de stagiaires en er werd een kerstquiz gehouden (één gast had alle antwoorden goed!). Na afloop kreeg iedereen een kerstpakketje en een tasje met het overige eten. De gasten ervaarden warmte, liefde en gezelligheid. Velen missen dit in het dagelijks leven. We merkten dat ze het niet gewend zijn om een keer verwend te worden. Ook in Dordrecht genoten vele bezoekers van heerlijk eten en kregen ze een kerstpakket. Het werd met veel dankbaarheid ontvangen. Bedankt voor jouw bijdrage, waarmee we dit mogelijk konden maken voor tientallen bezoekers!
Lees meer