Laat ze fietsen!

van totaal € 4.000 (99%)

Jongeren die worstelen met verslaving of psychische problemen, kunnen bij De Hoop terecht op de afdeling KJP (Kinder- en Jeugdpsychiatrie). Deze jongerenafdeling heeft zes goede fietsen en een fietsoverkapping nodig. Maak jij deze droom mogelijk? Geef een gift of begin een sponsoractie!

Hoe kan ik helpen?
Steun deze actie met een gift. Als 100 mensen 40 euro geven, hebben we het bedrag bij elkaar. Ook kun je hieronder een sponsoractie aanmelden om deze actie te steunen. Bak koekjes, houd een estafette in je kerk of ga auto's wassen, alles kan!

Waarom?

De jongeren zitten in de kliniek bijvoorbeeld voor eetproblematiek, angsten of trauma's. De jongeren moeten regelmatig oefenen met ‘de wijde wereld’ ingaan. Het is dan heel fijn als er fietsen zijn op de kliniek. Bovendien kunnen de jongeren even ontspannen door een fietstochtje te maken in de frisse buitenlucht. De fietsoverkapping komt in de tuin bij KJP te staan. Zo staan de fietsen droog en kunnen de opgenomen jongeren bij KJP er nog jaren plezier van hebben.

Hoeveel kost het?
We willen € 4000,- ophalen om deze droom uit te laten komen. Dit bedrag is een stuk lager uitgevallen dan verwacht dankzij de sponsoring van twee bedrijven: fietsenwinkel 12Go Biking  en het hoveniersbedrijf Boudewijn Hoveniers/Hoven LandscapingDoe mee en laat ze fietsen! 

Bekijk alle donateurs
28-05-2019 | 18:23
20-05-2019 | 18:43
11-05-2019 | 11:52 Belangrijk Chr. Jeugdzorg!!
10-05-2019 | 21:18
10-05-2019 | 18:41
Bekijk alle

Actie bijna klaar: Jongeren dolblij met fietsen!

29-04-2019 | 14:52  Afgelopen week hebben we samen met de jongeren van KJP zes prachtige fietsen opgehaald bij 12Go Biking. Dankzij jullie steun was dit mogelijk! Nu nog een paar weken actievoeren om de laatste 700 euro in te zamelen voor de overkapping. Dan is het hele plan geslaagd! Vorige week donderdag reden we met twee busjes en zes nieuwsgierige jongeren naar Moordrecht, waar zes mooie en stevige fietsen op hen stonden te wachten. Na een korte uitleg van medewerkers van 12GO Biking mochten de jongeren de fietsen uitproberen. Dat lieten ze zich geen twee keer zeggen! Al snel raceten ze over het terrein van de fietswinkel heen en weer.  Fietsen in de regenEenmaal terug in Dordrecht konden ze niet wachten om weer op de fiets te springen. Het regende flink, maar dat maakte hen niets uit. Het was mooi te zien hoeveel plezier ze hadden! We zijn ontzettend dankbaar voor alle steun, waardoor we deze droom konden waarmaken.Nu nog de fietsoverkappingDe fietsen staan nu nog in de tuin bij Kinder- en Jeugdpsychiatrie. We hopen snel de resterende 700 euro in te zamelen zodat we de fietsoverkapping kunnen neerzetten. Zo blijven de fietsen droog staan en gaan ze veel langer mee. Hierdoor kunnen ook jongeren die in de toekomst opgenomen zijn bij KJP er veel plezier aan beleven. Wil je ook meedoen en een stukje van de overkapping voor je rekening nemen? Dat kan hieronder! Ken je nog iemand die deze actie misschien leuk vindt? Stuur deze link gerust door! inactievoordehoop.nl/project/laat-ze-fietsen
Lees meer