Stay Clean

van totaal € 5.000 (0%)

Stay Clean is een landelijk netwerk van christelijke zelfhulpgroepen voor verslaafden en ex-verslaafden. Samenkomen met lotgenoten is namelijk hét sleutelwoord om clean te zijn en clean te blijven.

 Clean blijven dankzij zelfhulpgroepen.

Stay Clean is een landelijk netwerk van christelijke zelfhulpgroepen voor verslaafden en ex-verslaafden. Samenkomen met lotgenoten is namelijk hét sleutelwoord om clean te zijn en clean te blijven. Ze hebben elkaar nodig om in hun herstel te blijven, ze kennen elkaars gevaren en valkuilen en moedigen elkaar aan vol te houden tegen deze verleidingen. Ze slepen elkaar door een moeilijke periode heen!

Cliënten hebben, naast de verbondenheid met lotgenoten, ook nodig dat ze een plek hebben waar ze zich veilig voelen als ze de mist in gegaan zijn. Een plek waar schaamte en schuld opzij gezet kan worden helpt hen om de misstappen te bespreken en nieuwe terugvallen te voorkomen. Daarnaast staat bij Stay Clean ook de afhankelijkheid van het geloof in God centraal.  

Corona update

We voelen allemaal de effecten van de coronacrisis. Helaas zijn sommige ex-cliënten er extra gevoelig voor. Als je net je leven weer hebt opgebouwd, is het des te enger als er opeens zo'n grote crisis plaatsvindt. Lijfelijk bij elkaar komen gaat niet meer, maar bezoekers van Stay Clean laten weten dat ze nu, meer dan ooit, behoefte hebben aan contact. Voor sommigen dreigt terugval. Er wordt hard gewerkt aan digitale samenkomsten.