Stoppen voor De Hoop - in februari

Normal 90eb2fc612bfc77c56dfd084c361fd349c7bd739
van totaal € 1.000 (0%)

Was je goede voornemen voor 2018 om dit jaar écht te stoppen met roken? Of wilde je die borrel of dat biertje definitief laten staan? En is het niet gelukt? Helaas… Maar het jaar is nog lang niet voorbij! Begin met een goed voornemen voor februari. Wij hebben de perfecte ‘stok achter de deur’ om het vol te houden. Lees snel verder!

Bij De Hoop helpen we mensen met psychische problemen of een verslaving. We weten dus hoe lastig het is om te stoppen met roken of drinken. Maar we weten ook dat het kán. Soms is het handig om een extra stimulans te hebben om vol te houden. Daar hebben wij een héél goed idee voor: stop met roken of drinken en laat je sponsoren. Het geld dat je ophaalt is voor de mensen die worden geholpen bij De Hoop.

Vraag je familie, vrienden en collega's om je bijvoorbeeld tijdens de eerste maand een bepaald bedrag, dat jij zelf vaststelt, te geven voor iedere dag dat jij het volhoudt. Met de bijdrage van jouw sponsors help je mensen die vastgelopen zijn in hun bestaan en die vechten om een nieuw, beter leven op te bouwen. Een goede reden om nog eens goed na te denken als je een sigaret wilt opsteken of een drankje wilt bestellen, of niet soms? We wensen je héél veel succes!

Els van Weijen

info@vriendenvandehoop.nl

0786111355