Speel met jouw jeugdvereniging AFKICKEN!

Verslaafd zijn. Dat kun jij je maar moeilijk voorstellen. Toch? Of is dat niet waar? Want zijn we niet allemaal gewend aan bepaalde voedingsmiddelen of gewoontes in ons leven?

 

Wat heb je nodig? 

  • Een groep jongeren (bijvoorbeeld van de club of jeugdvereniging van je kerk)
  • Twee spelcaptains
  • Vijf of meer enveloppen
  • Downloads uitgeprint. Iedere deelnemer ontvangt 1x 'Afkicken voor deelnemers'. De spelcaptains ontvangen 1x 'Afkicken voor spelcaptains'. 

In teamverband gaan jullie ervaren hoe het is om af te kicken! Ieder team krijgt een andere challenge. Voor jullie 'heldhaftige' afkickpoging zamelen jullie sponsorgeld in. Durven jullie het aan? En wie zamelt het meeste geld in? 

De downloads staan in de rechterbalk op deze pagina.

Tip: Juist in coronatijd kun je deze challenge goed uitvoeren! Geef online uitleg en laat deelnemers online een groep vormen en een envelop 'trekken'. 

 

Vragen?

Vragen over deze challenge? Neem contact op met Elize: e.denbleker@vriendenvandehoop.nl of Froukje: froukje.swinkels@vriendenvandehoop.nl. Bellen kan ook naar 078 611 1355, vraag dan naar Elize of Froukje. 

Afkicken - voor deelnemers Print dit bestand uit voor deelnemers. Het kan op zowel a5 als a4 formaat. Download
Afkicken - voor spelcaptains Print dit bestand uit als spelcaptain. De eerste pagina's zijn hetzelfde als het boekje voor deelnemers. Maar de laatste pagina's bevatten extra uitleg en tips. Download