De prikkers

Help de daklozen en mensen zonder thuis in Dordrecht
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (47%)

Voor iedere donatie aan de slag met zwerfafval. Samen de aardbol een beetje beter leefbaar maken. Omzien naar onze medemens. Zelfs naar hen die we uit angst soms liever mijden.

Doe mee! Sluit je aan bij onze actie. We streven ernaar om voor iedere donatie een plasticzak afval van de straat te halen. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
10-02-2021 | 15:40 zeker in deze barre tijden is het héél erg belangrijk dat het inloophuis blijft
17-12-2020 | 11:51 Hoe je OP WEG het zeer nuttige met het zeer aangename kunt verenigen!
11-12-2020 | 17:22 Wat een mooi initiatief! Petje af dat jullie in deze tijd je op zo'n praktische manier inzetten voor de dakloze medemens. Succes en ga zo door!!
07-12-2020 | 11:06
03-12-2020 | 18:21 Voor jullie en Evelien
Bekijk alle

Snel van start!

02-12-2020 | 16:35 Mijn pagina was nog niet klaar en ik had de eerste donatie binnen. Dat is toch altijd even kicken. Dus vanmiddag gelijk maar even op pad gegaan met prikker en twee zakjes. Eén voor alles wat in de plastic-bak kan en één voor de rest. Hoewel ik gisteren ook geprikt had lag er toch weer genoeg, helaas. Ik hoop dat ik nog heel veel naar buiten mag en deze actie breed omarmt wordt. Niet voor mezelf. Maar vanwege de bezoekers van het inloophuis. Ze verdienen onze steun. Mensen die vuil op straat gooien doen vaak net of ze gek zijn. Doe niet als hen, draai je hoofd niet om. Ook in Dordt zijn er mensen in nood die je nodig hebben. 
Lees meer