SponsorKliks: sparen zonder gedoe

12-03-2018 | 11:09

Via SponsorKliks kunt u zonder dat het u geld kost sparen voor Vrienden van De Hoop. Dat klinkt onmogelijk, maar dat is het niet.

Hoe werkt gratis sponsoren? Met SponsorKliks betalen bekende webwinkels een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. Hiervan wordt 75 procent op onze bankrekening gestort! U gaat via onderstaande logo van SponsorKliks naar hun site en vandaar naar de webwinkel die u wilt bezoeken. Meer hoeft u niet te doen.

Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via onderstaande logo van SponsorKliks naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Vrienden van De Hoop hier van! Ditzelfde kan bij een restaurantreservering of pizzabestelling. Dus ga voor de volgende bestelling via SponsorKliks. Dank u wel!  

Een andere optie is om Google Chrome en Firefox te voorzien van een sponsorkliks extensie. Hiermee hoeft u niet eerst naar de site van SponsorKliks. Gaat u bijvoorbeeld naar Bol.com, dan wordt u gevraagd of u sponsorkliks wilt toepassen. Als u iets googlet, dan ziet u in de resultaten wie er aangesloten zijn bij sponsorkliks. Klik voor deze mogelijkheid op:

Klik hier om de SponsorKliks Extensie voor Google Chrome te downloaden

Klik hier om de SponsorKliks Extensie voor Firefox te downloaden