Meedoen met De Hoop

30-04-2018 | 14:19

Er zijn veel verschillende manieren waarop je De Hoop kunt steunen. Bijvoorbeeld door te bidden, een actie voor De Hoop te organiseren, mee te doen met een sportief evenement en door te geven. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, staan ze hier in een overzicht. Vooraf weten welk type gever jij bent? Doe dan eerst de test!

Fiets mee met Cycle for Hope
Eigen website met uitgebreide info: www.cycleforhope.nl
Wil je sportief in beweging komen voor De Hoop? Dat is mogelijk! Meld je aan voor een fietsevenement van Cycle for Hope en stap op de pedalen met de Toertocht, MTB-tocht of... de ultieme kick: Rondje Nederland, waarbij je in estafettevorm de 1.200 kilometer rond Nederland fietst. Je gaat een prachtige uitdaging aan en zamelt daarbij ook nog eens geld in voor cliënten van De Hoop! Lees hier verder over de diverse evenementen.


Loop mee met Vrouwen lopen voor Vrouwen
Eigen website met uitgebreide info: www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl 
Voor vrouwen die van wandelen of hardlopen houden, organiseren we Vrouwen lopen voor Vrouwen. Door het hele land vind je verschillende wandeltochten. Een kans voor een heerlijk dagje uit met vriendinnen. Je laat je sponsoren en helpt op die manier vrouwen die uit de prostitutie willen stappen en vrouwen die samen met hun kind(eren) worden opgenomen bij De Hoop. Speciaal voor de hardloopsters zijn er ook enkele hardloopevents. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Vrouwen lopen voor Vrouwen.

 

Start je eigen actie
Op de huidige website: www.inactievoordehoop.nl 
Ben je creatief of houd je van organiseren? Start dan je eigen actie! Alles mag, van koekjes bakken tot marathonlopen voor De Hoop. Alleen óf samen met je kerkelijke gemeente, jeugdclub of vriendengroep. Via inactievoordehoop.nl geven we je alle tools in handen, zoals een actiepagina en sponsortips. Meld je idee aan op deze website en begin met online werven!

Jouw mogelijkheden inzetten: gift geven
Online via het giftformulier of door een rekeningnummer te selecteren
Tja, we spreken best veel over geld. Een gevoelig onderwerp, maar we hebben nu eenmaal geld nodig om onze cliënten te helpen bij hun weg naar een nieuw leven. Veel van het werk dat De Hoop doet, wordt niet vergoed door de overheid. Je kunt daarbij denken aan de Inloophuizen waar eenzame, dakloze mensen terecht kunnen. Of de werkervaring die onze cliënten opdoen, om na hun behandeling meer kans te hebben op de arbeidsmarkt. Ook de pastorale zorg die De Hoop aanbiedt, wordt betaald uit giften. Met de giften helpen we mensen die zijn vastgelopen in hun bestaan en een nieuw begin willen maken, samen met de Here God.

Blijf betrokken met gebed of via het magazine
Meld je aan via gebed@vriendenvandehoop.nl of info@vriendenvandehoop.nl 
Gebed is de motor onder het werk van De Hoop. We zijn immers afhankelijk van de Here God. Geef je op voor de gebedsbrief en ontvang iedere vier weken in je mail. Aanmelden kan via gebed@vriendenvandehoop.nl. Ook mogelijk is het, om je op te geven voor het gratis magazine van De Hoop. Zo blijf je op de hoogte van wat er allemaal gebeurt bij De Hoop en lees je inspirerende verhalen van mensen die een nieuw leven zijn begonnen. Meld je aan via info@vriendenvandehoop.nl


Doe de test!

Weten wat bij jou past? Doe dan de test!

Klik op de afbeelding om naar de test te gaan